Wij rijden maandag niet met een bus naar de uitwedstrijd tegen Heracles.
Supporters die willen gaan kunnen wel gebruik maken van de auto-combi.
Hieronder nog eens de de opgelegde maatregelen.
 
𝗚𝗮 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗲 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗛𝗲𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀-𝗠𝗩𝗩?
In verband met een wielerkoers in Almelo spelen we de uitwedstrijd tegen Heracles op een maandag en wel op 29 augustus, aanvang 20.00 uur. Het betreft een A-wedstrijd met verplichte auto/buscombi. Er mogen geen dubbeldekkers en/of partybussen worden ingehuurd. Er mogen maximaal 3 bussen (in clusters rijden) naar Almelo. Daarnaast 120 auto’s maximaal. Er zijn 500 kaarten beschikbaar. Er wordt een omwisselbiljet gehanteerd. Bij het uitvak krijgt men dan zijn wedstrijdkaart. De kassa is op wedstrijddag zelf gesloten. De kaarten worden via het kantoor van MVV verkocht, zoals gebruikelijk. De prijs voor de kaarten bedraagt € 5,00 inclusief de korting voor buscombi.
 
De voorwaarden zijn:
Géén alcohol op heenreis toegestaan. Bij constatering van wangedrag van supporters in de bus(sen), kan de politie besluiten om de bus(sen)terug te sturen naar Maastricht. Wanneer er geconstateerd wordt dat er dronken supporters uit de supportersbus(sen) komen, zullen deze de toegang tot het stadion worden ontzegd. Mocht dit gelden voor het merendeel van de supporters op de bus(sen) dan zal/ zullen de bus(sen) in zijn geheel worden teruggestuurd.
 
Vlaggen zijn toegestaan (stokken max. 8 mm dik, 1.0 m lang, flexibel). Sfeerdoeken zijn NIET toegestaan. Spandoeken mogen NIET over de reclameborden worden gehangen De teksten/inhoud word gecontroleerd. Trommels zijn toegestaan. Cameratoestellen met telelens tot 70 mm zijn toegestaan. Géén vuurwerk, shooters of megafoons toegestaan
Catering: De catering is voor de supporters geopend vanaf 19.00 uur. Consumpties in het bezoekers vak dienen cash/pin te worden betaald. Bij aankomst krijgt men een gratis kop koffie en broodje. Parkeren: De auto’s en bussen zullen geparkeerd worden naast het uitvak. Eerst dienen de bussen het parkeervak in te rijden, daarna de auto’s.
 
­