Zondag 26 maart staat de uitwedstrijd naar Tilburg op het programma. 
Aanmelden voor de busreis is vanaf nu mogelijk. Vertrektijd is nog niet bekend.

€40,- voor busreis, ticket en drank.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels een messenger bericht. 

Vrijdag 10 maart staat de uitwedstrijd naar NAC Breda op het programma. 
Aanmelden voor de busreis is vanaf nu mogelijk. Vertrektijd zal tussen 17:00 en 18:00 zijn. 

€40,- voor busreis, ticket en drank.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels een messenger bericht. 

Al geruime tijd is SV-1902 bezig om achter de schermen verbeteringen in De Geusselt te realiseren en MVV op dat gebied te ondersteunen. Dat de Geusselt een ouderwets stadion is weet iedereen. Een zorgenpunt qua veiligheid is de Angelside tribune, zeker nu deze nog beter gevuld is dan normaal. Een bouwkundige analyse van de tribune is daarom noodzakelijk. Omdat deze analyse maar niet opgeleverd wordt trekt SV-1902 nu aan de bel bij het college van B&W middels onderstaande brief.

Klik hier om onze brief aan het college te openen. 

 

Wil jij ook een MVV shirt met SV-1902 als sponsor? Dat kan!
Stuur ons een mail met jouw gewenste maat, en laat even weten of je een uit of thuisshirt wilt. Mailen kan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (bestelling is pas definitief na reactie via mail)
 
Volwassenshirts: €55,00
Kindermaten: €50,00
(Beschikbare maten onderaan bericht)
 
𝗪𝗮𝘁 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷 𝗺𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗼𝗽𝗯𝗿𝗲𝗻𝗴𝘀𝘁𝗲𝗻?
Het mooie bij deze actie is ook nog dat de winst van de shirts rechtstreeks terug gaat naar de club. Alle winst gaat naar MVV O11!
 
Welke shirts zijn beschikbaar?
 
Thuisshirt volwassen:
S: JA
M: JA
L: NEE
XL: JA
XXL: JA
 
Thuisshirt kids:
122: 4
128: 4
140: 6
152: 8
164: 10
 
Uitshirt volwassen:
S: 8
M: NEE
L: NEE
XL: JA
XXL: JA
 
Uitshirt kids:
122: JA
128: JA
140: JA
152: JA
164: JA
 

Moedeloos. Als voetbalsupporter ben je speelbal van overheden, overijverige burgemeesters, incompetente clubs, plaatselijke sherrifs , en het vieze stinkende geld van een perfecte voetbalzondag voor de buis. Van 14:30 naar 12:15. Uiteraard met drogredenen. We gingen van 300 supporters, naar uiteindelijk 500. Om 12:15. In zwaar beveiligde bussen. Clusters. Wegafzettingen, drones. Helicopters. We zien de strateeg van de politie al hijgend en zwetend als een veldheer met pionnetjes op het white board zijn treiter fetish botvieren. Gemeensschapsgeld wordt met een blanco cheque uitgeven als water om vervolgens via de politiek en politiebonden te zeuren en zeiken over de excessieve kosten. Werkverschaffing zoals dat alleen in de ambtenarij voorkomt. Of een malafide autogarage die stiekem wat leidingen lostrekt en een plasje olie onder de motorkap gooit. Dat gaat wat centjes kosten meneertje.

Nadat bij onze laatste uitwedstrijd (#adomvv) al 1 bus zonder geldige en legitieme redenen zonder pardon werd teruggestuurd, zijn de voorwaarden voor Roda JC - MVV bekend gemaakt. Wederom zijn we overgeleverd aan krankzinnige willekeurige beperkingen. Dit keer schijnt Roda JC de volledige regie te hebben over de aantallen , zelfs de plaatselijke wethouder opteerde voor een vol uitvak, maar Roda JC vertrouwt zijn eigen organisatie niet of wil gewoon ordinair supportertje pesten en handhaaft 500. Het spijt ons, ook aan de supporters die wilden gaan. Als voetbalsupporter schurken sommige maatregelen echt tegen het onteren en vercriminalisering van gewone supporters. We hebben besloten om gezamelijk, met alle partijen die de reizen organiseren, niet af te reizen onder deze absurde voorwaarden. Wij zijn geen speelbal. Wij zijn geen criminelen. Normaliseer de voetbalbeleving in Nederland. Het spijt ons MVV, het spijt ons Team, het laatste wat we willen is jullie in de steek laten. Maar voor ons is de grens bereikt.
Voetbal is er voor supporters. 500 supporters is voor ons on-accetabel daar wij dan moeten selecteren en veel supporters moeten teleurstellen.

Namens de Angel-Side , SV-1902 en Supportersclub MVV Maastricht

­