We zijn gered! Op naar een nieuw toekomst!
Maastrichts Collectief, bedankt , bedankt , bedankt!
 
NOETS DE MOOD VERLORE HEET
 
Zoals jullie allemaal hebben kunnen volgen staat MVV Maastricht aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk van haar 122 jarig bestaan. Er zijn op dit moment 2 partijen die meedingen in een gezonde exploitatie van MVV Maastricht.
 
Wij bedanken beide partijen voor hun inzet en commitment om deze prachtige club vooruit te helpen.
Het voorstel van de “Amerikaan” kennen wij niet. Wel hebben wij kennis gemaakt met het plan van Maastrichtse ondernemers. Naast het duurzaam financieel aspect spreekt ons aan dat het plan doorbouwt op de jeugd, dat er aandacht is voor supporters en voor stadion & veiligheid. Daarom spreken wij onze voorkeur uit voor de Maastrichtse variant, waarvoor inmiddels veel draagvlak is.
 
Wij vragen het bestuur, aandeelhouders en directie deze keuze te omarmen.
 

De ernst van de situatie van 𝗼𝗻𝘇𝗲 club is duidelijk. Om MVV extra te steunen is er nu ook de mogelijkheid om een vrije donatie te doen. Dit wordt beheerd door onze vrienden van Veer zien MVV.

Klik hier om te doneren!

Het was fantastisch gisteren!
 
De energie die loskomt de laatste week is fenomenaal. Deze club leeft meer dan ooit! Als er al mensen twijfelen aan bestaansrecht, gisteren was pure reclame! De vibe , de sfeer , gruuts! Hopelijk kunnen we met zijn allen over een tijdje zeggen, dat deze kut situatie waarin de club verkeert, misschien wel het beste is wat de club ooit is overkomen.
Maar we zijn er nog niet , blijf doneren mensen. Koop een Noets de mood verlore heet t-shirt in onze webshop. Koop ticket(s) voor tegen Willen 2. Door door door!
 
Tickets - mvv.nl/tickets
Crowdfunding - bit.ly/3POgVW4
 

Wil jij vrijdag mee naar ADO Den Haag?
Stuur een berichtje of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

­