Zwaar teleurgesteld waren we toen we het persbericht van MVV ontvingen over het vertrek van Darije Kalezić. Waar we afgelopen week nog met een enthousiaste trainer een promotie filmpje opnamen voor onze vereniging voelen wij ons nu in de steek gelaten. Immers speelt dit vertrek al langer nu MVV direct een opvolger in de persoon van Klaas Wels presenteert.

Kalezić die na een stroeve start zeker in 2021 gewoon prima resultaten boekte met MVV. Wedstrijden waarin aantrekkelijk voetbal werd gespeeld en supporters weer enthousiast raakten over wat er op het veld gebeurde. De man die de club op technisch gebied naar zijn hand zette en de volledige vrijheid had om voor komend seizoen een selectie samen te stellen. Het proces, zoals hij het zelf noemde, is nu bruut verstoord. Jammer en teleurstellend dat het zo moet eindigen Darije!

Maar waar mensen vertrekken staan er ook weer nieuwe op. En dus heten we Klaas Wels van harte welkom bij onze mooie club! Een trainer die heeft bewezen met bescheiden middelen prima resultaten te kunnen boeken. Hopelijk maakt Klaas wel het proces af.

Volgend jaor allemaol nao De Geusselt!

SV-1902

­