Vergadering: Algemeen Bestuur
Verslag: 4 augustus 2020

 1. Opening & mededelingen
  1. Ingekomen mail: inzake video’s

Gratis video verzameling aangeboden door supporter om te gebruiken voor streaming event. Mogelijk te gebruiken voor verdien model. Iedereen is akkoord om het aanbod te accepteren.

 1. Verschillende felicitaties met de oprichting van de vereniging zijn ontvangen.
 2. MVV zoekt 12 supporters verwijzers voor de eerste 10 wedstrijden. Het gaat om aanwijzingen geven over de Coronamaatregelen. Wij hebben voorgesteld om dit te laten oppakken door stadionverboden. Gemeente wilt hier aan meewerken echter KNVB moet nog goedkeuring geven. Als SV-1902 verzorgen wij de eerste 2 wedstrijden.

  2. Werkgroep party’s en toernooien
  1. Supportersavond 21 augustus 2020
  2. Doel avond: Organisatie leden avond om te laten zien dat de vereniging leeft. Doel: informeren, gezelligheid en geld generen.
  3. Maximaal 100 aanwezigen.
  4. Inschrijven met onze nieuwe evenementenmodule
 1. Werkgroep merchandise
  1. Op 21 augustus worden onze eerste items verkocht.
 1. Werkgroep stadion
  1. Reling Vak D, vanuit MVV is een tekening gemaakt. Deze wordt voorgelegd aan staalbouwers
  2. Onderzoek staantribune wij krijgen VZM een subsidie van VZM om een onderzoek te financieren op welke wijze de Angel Side een staantribune kan worden. Werkgroep bereidt een programma van eisen voor tbv de uitvraag bij een partij met deze expertise.
 1. Werkgroep opkomen voor supporters
  1. SLO wacht nog op reactie van ons en de SC op het conceptplan.
  2. Coronamaatregelen: catering is open, er komen hekken bij entree, de wc’s komen buiten te staan, oefenwedstrijd Eindhoven is stresstest.
  3. Rookverbod gaat dit jaar in. Moet vanuit KNVB. Aan de buitenkant van het stadion worden ruimtes ingericht t.b.v. rokers.
  4. WOB-verzoek reacties van gemeente op WOB-verzoeken van MVV-Roda en MVV-Twente zijn ontvangen. Er wordt een werkgroepje opgezet om de stukken te analyseren.

 

­