Verslag Algemeen Bestuur:            1 februari 2023

1. Opening en mededingen

Gezamenlijk overleg SV 1902, VZM en Vereniging 28 februari.

Voorzitter van de vereniging MVV heeft een verzoek gedaan om een gezamenlijk overleg in te plannen tussen SV-1902, VZM en de Vereniging op 28 februari. Voorzitter SV-1902 en de woordvoerder gaan om de SV-1902 te vertegenwoordigen.

Verdeling 6 vrijkaarten van de MVV Academie.

SV-1902 krijgt 6 vrijkaarten voor een thuiswedstrijd of een business club kaart omdat de SV een platinum sponsor is van de jeugd Academy. We gaan een business club kaart nemen, zodat we deze per wedstrijd weg kunnen geven aan bijvoorbeeld een sponsor van de SV of iemand die dat als prijs wint bij bijvoorbeeld een loterij.

Roda-MVV

Er is in samenwerking met VZM, Angelside, diverse sponsoren etc. geprobeerd om de TV-rechten van Roda-MVV te kopen van ESPN, zodat de wedstrijd kon worden uitgezonden in de Complex voor maximaal 900 supporters. Echter was dit qua kosten (11K) een te groot risico en zouden de TV-rechten niet exclusief voor ons blijven. ESPN zou dan alsnog de wedstrijd uitzenden op ESPN4.

De spelersbus wordt uitgezwaaid om 09:45 zaterdag.

De woordvoerder heeft 2 interviews gehad met de Limburger en een student journalistiek, over de boycot t.b.v. de wedstrijd tegen Roda, waarbij hij de beweegredenen heeft toegelicht.

2. Terugkoppeling MVV Overleg

Zie uittreksel van het MVV overleg van 25-01-2023.
We kunnen een lijst aanleveren t.b.v. MVV-shirts met het SV-1902 logo. We gaan een online bericht maken t.b.v. de marketing.

3. Licentievoorwaarden SLO 

Er is vanuit de SV een overleg geweest met de SLO kerngroep. De voorzitter en secretaris zorgen ervoor dat de contactgegevens worden doorgegeven aan de SLO’s. Het wordt een licentie vereiste dat een SLO 24 uur in dienst is bij de BVO vanaf het seizoen 2024/2025.

4. Evaluatie

Zaalvoetbaltoernooi

Het was goed geregeld, waarbij er een erg fijne samenwerking was met de sporthal. Volgende keer weer zal het evenement weer daar worden georganiseerd. Eventueel ook andere evenementen kunnen daar georganiseerd worden.

Nieuwe merchandise

Er zal nieuwe merchandise worden gemaakt voor de zomer.

Het Carnavalsshirt

Dis is een groot succes. Er zijn 600 stuks verkocht. Dit shirt wordt gedragen tijdens de wedstrijd tegen Top-Oss, misschien ook nog bij de inhaalwedstrijd tegen Heracles.

5. Rondvraag

Geen punten

 

­